Защо да избера кредитен консултант?

Ние от Волантис вярваме, че покупката на имот трябва да бъде резултат от информирано решение. Правилният избор на банка и намирането на най-добрите условия за кредит са важни стъпки в този процес. Ето защо, ние препоръчваме да се обърнете към кредитен консултант. Събрахме за Вас топ 5 причини да се възползвате от тази услуга.

1. Услугата е напълно безплатна!

Повечето от вас ще погледнат скептично и ще потърсят уловка тук. Да, услугата няма да Ви струва абсолютно нищо. Кредитните консултанти получават възнаграждение от самите банки, когато им доведат клиент и в известен смисъл са свършили част от тяхната работа – при избора на подходяща оферта, разясняване на условия и подготвянето на всички необходими документи за отпускане на кредит.

2. Спестявате време!

Представете си, че намирате Вашето мечтано жилище и имате броени дни, за да задвижите сделката. Кредитният консултант ще Ви спести време в обикаляне на банки за различни оферти. Често събирането на оферти може да отнеме седмици и няколко посещения в банки, напомнящи обаждания и имейли, които губят времето и нервите Ви. Кредитните консултанти са в състояние да доведат този процес до 24 или 48 часа. Ще се възползвате и от преференциално разглеждане на искане за кредит.

3. Ще получите по-добри условия от стандартно предлаганите от банките!

Точно така! Заради това, че консултантите намират клиенти на банките, те могат да изискват за своите клиенти преференциални условия. Със сигурност, ползвайки услугите на кредитен консултант, ще получите много по-добри условия от тези, които биха Ви дали, ако отидете в банков клон самостоятелно.

4. Получавате възможно най-адекватната и актуална информация!

Кредитният консултант ще се погрижи да получите няколко персонално подготвени за Вас оферти, които да отговарят максимално на Вашите нужди и изисквания. Той е напълно запознат и ще обсъди предварително с банките всички най-важни аспекти по офертата. Ще отговори на разбираем за Вас език на всички въпроси по лихви, срокове, такси и други детайли по кредита. Ще сравни заедно с Вас офертите и ще обсъдите всички предимства и условия, така че да изберете най-доброто решение за Вас.

5. По-лесно и бързо подготвяне на всички документи!

Едно от най-безценните предимства при работата с кредитен консултант, е, че той е напълно запознат с всички необходими документи, изисквани от банките. Ще Ви насочи, от къде и как най–бързо и лесно да ги подготвите. Ще Ви съдейства дори за тяхното попълване и оформяне. Това ще Ви спести време, разкарване и излишно напрежение.


Ние от Волантис можем да Ви предложим услугите на доказани професионалисти с дългогодишен опит в кредитното консултиране. Наш доверен партньор е екипът на МС Корект Консулт.

 

Нови оферти

Нови оферти
Update cookies preferences