ЛУКСОЗЕН ИМОТ! ЧИСТО НОВ! ДВЕ ПАРКОМЕСТА В ЦЕНАТА! МНОГО СВЕТЪЛ И ТОПЪЛ ИМОТ! ТОП ЛОКАЦИЯ! ИНТЕРНЕТ + ТВ + СОТ В ЦЕНАТА! Дава под наем 4-стаен апартамент, Област София, гр. София , Манастирски Ливади

Статус: Архив Наеми

1 500 EUR 7,50 EUR/кв.м

Реф. №: 2299

Топ оферта
Тип имот: 4-стаен апартамент
Жилищна площ: 170.00 m2
Състояние: Акт 16
Път до имота: Асфалт
Изложение: Юи
Квадратура
200.00 m2
Стаи
4
Етаж
4 / 6
Обзавеждане
Обзаведен
Тип строителство
Тухла - нова

Особености на имота

  • Асансьор
  • Паркинг
  • Лукс имот
  • Саниран
  • ТЕЦ
  • ПВЦ дограма

Описание

ЛУКСОЗЕН ИМОТ! ЧИСТО НОВ! ДВЕ ПАРКОМЕСТА В ЦЕНАТА! МНОГО СВЕТЪЛ И ТОПЪЛ ИМОТ! ТОП ЛОКАЦИЯ! ИНТЕРНЕТ + ТВ + СОТ В ЦЕНАТА!

ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ представя четиристаен апартамент в кв. "Манастирски ливади" Запад. Имотът е чисто нов, луксозно обзаведен, с просторни помещения и приятна гледка, разкриваща се от терасите. Разпределението се изразява в просторно антре с два вградени гардероба, обширна всекидневна с кухненски бокс, три спални, две бани с тоалет, едната от които е към родителската спалня, две тераси и мокро помещение. Цялостната идея е постигане на максимална функционалност и уединение, което е осъществено с висококачественото изпълнение на интериора. Вградени електроуреди от висок клас, изключително удобна мека мебел и дограма с френски прозорци ще гарантират Вашия комфорт. Апартаментът е изключително топъл и светъл, което облекчава месечните разходи. Отоплението се извършва посредством ТЕЦ и климатик. В цената са включени интернет и телевизия, както и две паркоместа в сутерена на сградата. За обзавеждането на детските стаи, очакваме предпочитанията на новите обитатели!

СГРАДАТА е чисто нова, въведена в експлоатация миналата година.
 Това, с което се отличава е качествено строителство, съпътствано от иновативни решения. Сградата е с отлично поддържани общи части и контрол на достъпа.

ЛОКАЦИЯТА е в кв. "Манастирски ливади - запад", ул. Родопски извор. Местоположението е комуникативно, като се намира в близост до бул. "България", директен достъп до "Околовръстен път", както и до магазини, заведения, търговски центрове, спирки на градски транспорт. Сградата съчетава спокойствие и тишина, с лесен достъп до всяка точка на града.

За повече информация и огледи, обадете се на - 0882 100 101 Волантис България

Карта на имота

Иван Георгиев

тел. 0882 100 101
ivan.rumenov@volantis.bg
Powered by MAXPROGRESS.BG

Направете запитване

Подобни обяви

Нови оферти
Update cookies preferences