КОМПЛЕКС АУРА! СРЕДЕН ЕТАЖ! ВЪТРЕШЕН! ПОКРИТ! ГОЛЕМИ СТАИ! ЛУКСОЗНА СГРАДА! Продава 2-стаен апартамент, Област София, гр. София , Кръстова Вада

Статус: Свободен

135 000 EUR 1881,80 EUR/кв.м

Реф. №: 2645

ЕКСКЛУЗИВНО
Тип имот: 2-стаен апартамент
Жилищна площ: 60.60 m2
Състояние: След Акт 14
Квадратура
71.74 m2
Стаи
2
Етаж
3 / 6
Обзавеждане
БДС
Тип строителство
Тухла - нова

Особености на имота

  • Асансьор
  • Паркинг
  • Гараж
  • Лукс имот
  • Газификация
  • Саниран
  • СПА Център
  • Премиум дограма

Описание

КОМПЛЕКС АУРА! СРЕДЕН ЕТАЖ! ВЪТРЕШЕН! ПОКРИТ! ГОЛЕМИ СТАИ! ЛУКСОЗНА СГРАДА!
 
АПАРТАМЕНТЪТ е БЕЗ забележка! Разпределение, параметри на помещенията, вътрешен, покрит и статут апартамент на ТОП локация само за 135 000 евро. Определено е трудно да се задоволят всички Ваши очаквания, но сме сигурни че този път успяхме. Новите собственици ще се наслаждават на гледка към чудесно озеленения вътрешен двор. Разгледайте разпределението, прикачено към обявата! Бъдещият собственик ще разполага с просторни помещения и светла височина от 2,70м.! Към имота може да се закупи подземно паркомясто. Разполагаме и с подобни имоти на преференциални цени!
 
КВАДРАТУРИ:

Хол с трапезария – 24.57м2
Спалня – 13.60м2
Антре – 4.60м2
Баня – 4.21м2
Тераса – 3.24м2

СГРАДАТА е съчетание от чудесна локация и висококачествено строителство! Предвиден е просторен озеленен двор с места за отдих.  Архитектурата е модерна, в унисон със заобикалящата среда. Конструкцията на сградата е предвидена да бъде монолитно-скелетна, стоманобетонова, изчислена на земетръс по най-новите Европейски стандарти. Външните стени са с керамични блокчета, с дебелина 25 см и външна изолация от 10 см., съгласно новите топлотехнически изисквания.

ЛОКАЦИЯТА на проекта е изключително атрактивна!Бързият достъп до бул. Черни връх Ви гарантира че ще стигнете на време до всяка точка на столицата. Метростанция Витоша и магазин BILLA са на десетина минути пеша. Близостта до Южен парк е огромен плюс за Вас и вашето семейство!

ИНВЕСТИТОРЪТ е най-бързо развиващата се компания на територията на столицата. Комплекс Аура е диамантът в короната им и няма да бъде направен компромис с нито един сантиметър!  Строително-инвестиционни дружества с такива възможности се броят на пръсти. Ако Кръстова вада е Вашият избор за квартал, то със сигурност искате това да е дружеството, което строи Вашия дом!

Референтен номер – 2645

За допълнителна информация и огледи, моля свържете се с нас на 0882 100 101 – Волантис България


Карта на имота

Иван Георгиев

тел. 0882 100 101
ivan.rumenov@volantis.bg
Powered by MAXPROGRESS.BG

Направете запитване

Подобни обяви

Нови оферти
Update cookies preferences