ТОП ЛОКАЦИЯ! 2 мин. до МОЛ БЪЛГАРИЯ и BILLA! ПРЕД АКТ 15! Най-предпочитаната част на Манастирски ливади Изток! Продава 2-стаен апартамент, Област София, гр. София , Манастирски Ливади

Статус: Продаден

119 990 EUR 1738,99 EUR/кв.м

Реф. №: 2324

Топ оферта
Тип имот: 2-стаен апартамент
Жилищна площ: 56.24 m2
Състояние: След Акт 15
Квадратура
69.00 m2
Стаи
2
Етаж
3 / 4
Обзавеждане
БДС
Тип строителство
Тухла - нова

Особености на имота

  • Паркинг
  • Газификация
  • Саниран
  • ПВЦ дограма

Описание

ТОП ЛОКАЦИЯ! 2 мин. до МОЛ БЪЛГАРИЯ и BILLA! ПРЕД АКТ 15! Най-предпочитаната част на Манастирски ливади Изток!
 
ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ
е официален търговски представител на инвеститора. Чрез нас ще намерите актуална информация относно цени, срокове, материали и всичко останало, нужно за да вземете образовано решение.
 
АПАРТАМЕНТЪТ
е разположен на 3-ти етаж, с източно изложение. Имотът е напълно покрит, което гарантира ниски режийни разходи. Отоплението е предвидено на газ. Има възможност за закупуване на паркомясто на цена от 16 000 евро.
Квадратури:
 
Обща площ – 69,00 м2
Чиста площ – 56,24 м2
 
СГРАДАТА е луксозно изпълнена и не е направен компромис с нито един сантиметър! Лесно можете да се убедите в качеството на работа като посетите обекта! Проектът се състои от 3 многофамилни сгради ниско строителство (4 етажа). Достъпът до сградата е ограничен с чип и домофона система.
 
ЛОКАЦИЯТА на проекта е изключително атрактивна! Бързият достъп до бул. България и Тодор Каблешков Ви гарантира че ще стигнете навреме до всяка точка на столицата. Районът е най-предпочитаната част на кв. Манастирски ливади Изток. Ето и някои отправни точки на минути пеша:
 
Мол България – 2 мин.
Магазин BILLA – 4 мин.
Трамвай 7 – 4 мин.
Рейсове 64, 73, 304 – 4 мин.
Южен парк – 20 мин.
JUMBO и Mr. Pizza – 7мин.
 
ИНВЕСТИТОРЪТ е с огромен опит и множество завършени проекти в София. Фокусът му е висококачествено строителство в южните райони на столицата. Сами можете да се убедите в начина му на работа като заповядате на оглед! Ако Манастирски ливади Изток е Вашият избор за квартал, то със сигурност искате това да е дружеството, което строи Вашия дом!
 
За допълнителна информация и огледи, моля свържете се с нас на 0882 100 101 – Волантис България


Карта на имота

Иван Георгиев

тел. 0882 100 101
ivan.rumenov@volantis.bg
Powered by MAXPROGRESS.BG

Направете запитване

Подобни обяви

Нови оферти
Update cookies preferences