БЕЗ КОМИСИОН! ВЪТРЕШЕН! ПОКРИТ! ЮЖЕН! ЦЕНА С ДДС! НА 3 МИН. ПЕША ДО ЮЖЕН ПАРК! Продава 3-стаен апартамент, Област София, гр. София , Кръстова Вада

Статус: Продаден

157 900 EUR 1388,50 EUR/кв.м

Реф. №: 2753

БЕЗ КОМИСИОН
Тип имот: 3-стаен апартамент
Жилищна площ: 94.04 m2
Състояние: В проект
Общи части: 15.66 m2
Изложение: Юи
Квадратура
113.72 m2
Стаи
3
Етаж
2 / 6
Обзавеждане
БДС
Тип строителство
Тухла - нова

Особености на имота

  • Електр.
  • Вода
  • Асансьор
  • Паркинг
  • Гараж
  • Газификация
  • Канализация
  • ПВЦ дограма

Описание

БЕЗ КОМИСИОН! ВЪТРЕШЕН! ПОКРИТ! ЮЖЕН! ЦЕНА С ДДС! НА 3 МИН. ПЕША ДО ЮЖЕН ПАРК!


ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ е официален търговски представител на инвеститора. Чрез нас ще намерите актуална информация относно цени, срокове, материали и всичко останало, нужно за да вземете образовано решение.
 
АПАРТАМЕНТЪТ е с преобладаващо южно изложение и отлични параметри на помещенията. Имотът е вътрешен, покрит и със статут апартамент на ТОП локация! Определено е трудно да се задоволят всички Ваши очаквания, но сме сигурни че този път успяхме . Разполагаме и с подобни имоти с различни изложения и етажи!

Квадратури: Обща площ – 113,72м2; Чиста площ – 94,04м2;

Квадратури помещения:
Антре: 10,94м2
;
Склад: 1,97м2;
Дневна с кухненски бокс: 31,21м2;
Спалня 1: 11,79м2;
Спалня 2: 13,09м2;
Баня 1: 3,49м2;
Баня 2: 5,25м2;
Тераса: 2,48м2.


СГРАДАТА е съчетание от чудесна локация, ниски цени и висококачествено строителство! Проектът ще бъде реализиран в три сгради със самостоятелни входове с контрол на достъпа и един общ подземен паркинг. В изпълнението ѝ са заложени материали и технологии на водещи производители в областта на строителството като REAHU, Baumit, Orona, Laminam и др. Фасадите и общите части на сградите ще бъдат завършени в модерен стил с окачена вентилируема фасада, ползвайки най-високия клас материали от естествени камък и италиански фасаден гранитогрес. Предвид заложените технологии за строителство и строителя, чието име и опит гарантират професионалното и качествено изпълнение, живеещите в сградата ще се радват на сигурност и комфорт през всички сезони и значително по-ниски сметки за електричество и отопление.
От всеки апартамент ще се откроява невероятна гледка към Южен парк и Витоша, която придава допълнително спокойствие на обитателите му и това няма да се промени, защото кварталът е предназначен за нискоетажно строителство.


ЛОКАЦИЯТА на проекта е изключително атрактивна!Намира се в най - бързо развиващия се район на столицата – кв. Кръстова вада. Близостта на бул. Черни връх и Околовръстен път осигуряват бърз достъп до централната част на града и ключови обекти като метростанция „Витоша“, мол Парадайс, София Ринг мол, Икеа, Билла, Фантастико, Лидл и други големи вериги. Районът се отличава с ниско строителство, изградена инфраструктура, близост до Южен парк и социална среда.

3 МИН. ПЕША ДО ЮЖЕН ПАРК!
10 МИН. ПЕША ДО МЕТРОСТАНЦИЯ „ВИТОША“
10 МИН. ПЕША ДО ПАРАДАЙС МОЛ
12 МИН. (С КОЛА)ДО НДК И ЦЕНТЪРА НА ГРАДА
4 МИН.(С КОЛА)ДО ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ, КРЪГОВОТО НА ДРАГАЛЕВЦИ, БЪРЗ ВХОД/ИЗХОД ОТ ГРАДА



ИНВЕСТИТОРЪТ е завършил и въвел в експлоатация няколко жилищни сгради и комплекси. Сградите построени от този инвеститор, отговарят на най-високите критерии за устойчивост на заметресения, енергийна ефективност и строителни технологии, покриващи съвременните европейски стандарти за качество и сигурност.  
Ако Кръстова вада е Вашият избор за квартал, то със сигурност искате това да е дружеството, което строи Вашия дом!

Референтен номер – 2753

За допълнителна информация и огледи, моля свържете се с нас на 0886 100 227 – Волантис България
 




Карта на имота

Цветина Валентинова

тел. 0886 100227
cvetina.valentinova@volantis.bg
Powered by MAXPROGRESS.BG

Направете запитване

Подобни обяви

Нови оферти
Update cookies preferences