ЧИСТО НОВ ОФИС! БЕЗ КОМИСИОН! ЦЕНА С ДДС! АКТ 16! ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! Продава Офис, Област София, гр. София , Център

Статус: Продаден

109 585 EUR 1750,00 EUR/кв.м

Реф. №: 2372

БЕЗ КОМИСИОН
Тип имот: Офис
Състояние: Акт 16
Път до имота: Асфалт
Изложение: С
Квадратура
62.62 m2
Стаи
1
Етаж
Партер / 7
Обзавеждане
БДС
Тип строителство
Тухла - нова

Особености на имота

  • Електр.
  • Вода
  • Асансьор
  • Лукс имот
  • Канализация
  • Саниран
  • ТЕЦ
  • Акт 16
  • Премиум дограма
  • В регулация

Описание

ЧИСТО НОВ ОФИС! БЕЗ КОМИСИОН! ЦЕНА С ДДС! АКТ 16! ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ! 

ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ е официален търговски представител на инвеститора. Чрез нас ще намерите актуална информация относно цени, срокове, материали и всичко останало, нужно за да вземете образовано решение.

Офисът се намира на партерен етаж в нова сграда с АКТ 16 от тази година. Офисната част разполага с отделен вход, спазени са всички изисквания за съвременно бизнес помещение. Предвидено е необходимото окабеляване, спазени са изискванията за височина. Отоплението е на ТЕЦ, като има възможност за поставяне на климатици. Спазени са мерките по закона за мобилност. 

Квадратури:
 
Обща площ - 62.62м2

Застроена площ - 53.38м2
 
Инвеститорът е компания с 20 годишна история.  Основната цел на компанията е предложи най-добрият баланс цена – качество на своите клиенти! След успешното завършване и въвеждане в експлоатация на четири жилищни сгради, две от които затворени комплекси в кв. Витоша и 1300 апартамента намерили нови собственици, София Даунтаун е последният проект на компанията. Финансирането на проекта е осигурено, а клиентите могат да се възползват от изключително изгодна схема на плащане – 20% сега, останалата сума когато сградата е готова и въведена в експлоатация! Този факт елиминира всякакъв риск и прави финансирането на Вашето жилище изключително лесно с банков кредит!
 
Сградата  съчетава модерна визия, сигурност, „умни“ технологии, функционалност и не на последно място отлична локация. В нея има 38 жилища, различни по вид и разпределение и 4 офиса с отделен вход на партерния етаж. Има подземен паркинг на две нива, в които има обособени паркоместа и гаражи. За да се стимулира екологичното поведение на собствениците, в подземния паркинг има зарядни станции за елекромобили и места за велосипеди. Както е видимо от снимките, общите части ще са луксозно изпълнени, по дизайнерки проект. Материалите, предвидени за проекта са от висок клас, което гарантира ниски режийни разходи и висок стандарт на живот. За да се чувствате сигурни във Вашия Дом, на входа на сградата ще Ви посреща портиер, а електрическият асансьор ще Ви заведе до Вашия Дом или до подземния паркинг. След напрегнат ден можете да разпуснете в Спа зоната със сауна и солна стая, която е на разположение само на собствениците или да излезете на външна тераса и да спортувате в открития фитнес.
 
Локацията е отлична! Сградата е разположена в същинския градски център на София. Намира се до ул. “Раковска“ и бул. “Дондуков“, на пешеходно разстояние от две метростанции, ЦУМ и Докторска градина. Местоположението е перфектния избор за всеки от Вас, който иска да живее в модерна сграда и в същото време не желае да прави компромис с локацията! Въпреки че всичко необходимо е на прешеходно разстояние, архитектът е предвидил избор от паркоместа и гаражи за всеки апартамент.
За допълнителна информация и огледи, моля свържете се с нас на 0886 100 227 – Волантис България

Карта на имота

Цветина Валентинова

тел. 0886 100227
cvetina.valentinova@volantis.bg
Powered by MAXPROGRESS.BG

Направете запитване

Подобни обяви

Нови оферти
Update cookies preferences